Skip to content

WAT IS UBIGI?

Wij bieden hoogwaardige wereldwijde mobiele connectiviteit en eSIM-services op meer dan 200 bestemmingen met een breed scala aan betaalbare prepaid databundels voor smartphones, tablets en laptops en connected auto’s.
Ubigi was een van de pioniers van de eSIM-markt en heeft zijn krachten gebundeld met Apple en Microsoft om eSIM te ondersteunen op apparaten met iOS en Windows 10, om reizigers onderweg altijd verbonden te houden.

We bieden ook wereldwijde mobiele connectiviteitsoplossingen voor connected auto’s zoals Alfa Romeo, Jeep, Jaguar en Land Rover. Met de Ubigi simkaart die bij hun auto wordt geleverd kunnen eigenaren verbinding maken met internet en de navigatie- en connectiviteitsfuncties van het ingebouwde infotainmentsysteem gebruiken.

De merknaam wordt uitgesproken als “Joe-bie-djie”.
Hij is afgeleid van het Latijnse voorvoegsel ubig (“overal”) + gi voor “giga” (“zoals in gigabytes”).
Positionering:
– Overal en altijd aanwezig
– Persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam
– Doet denken aan een schattig Japans animatiepersonage
– Positief, wereldwijd en zeer energiek; Ubigi maakt iedereen blij, want alle stress is verleden tijd

CONNECTIVITY MADE FOR LIFE

Onze ambitie

Vakantiegangers en zakenreizigers laten genieten van een veilige, onbezorgde en gedenkwaardige reis dankzij probleemloze en innovatieve connectiviteit, overal ter wereld.

Onze visie

Er is een nieuw reistijdperk aangebroken waarin alles draait om de menselijke ervaring en mobiele connectiviteit essentieel is geworden. Vakantiegangers willen altijd en overal verbonden blijven en zakenreizigers staan voor de moeilijke taak waarde voor hun bedrijf te blijven creëren, ongeacht waar ze zijn op de wereld.

Ubigi blijft zijn connectiviteitsdiensten aanpassen aan uw behoeften door alle fasen van uw roamingervaring te vereenvoudigen.

ONZE GROEP

Ubigi is het merk van Transatel voor wereldwijde mobiele connectiviteit, speciaal gericht op het Internet of Things voor consumenten.
Transatel is 20 jaar geleden opgericht met de missie van innovatie in mobiele diensten. Het wereldwijd actieve bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Parijs en telt 250 IT- en telecomdeskundigen van meer dan 40 nationaliteiten.
Transatel maakt nu deel uit van de NTT Group, een van de grootste telecombedrijven ter wereld, en is de belangrijkste MVNO (Mobile Virtual Network Operator) van Europa.
Ubigi werkt wereldwijd consistent en constant. Dat is mogelijk doordat Transatel gebruikmaakt van het privilege van een internationale mobiele netwerkcode (MNC 901-37), ondersteund door overeenkomsten met meer dan 200 exploitanten van mobiele netwerken in de hele wereld.

Bekijk onze referenties

Mobiele apparaten
Direct internet van topkwaliteit met eSIM-compatibele apparaten, waar dan ook

MEER

Verbonden auto’s
Geniet van je favoriete
apps met wifi aan boord

MEER