Skip to content

 

WETTELIJK

 

Transatel Privacyverklaring

 

Bij Transatel respecteren en beschermen wij de privacy van onze klanten en van degenen die gebruik maken van onze websites, producten en diensten. Deze privacyverklaring geeft details over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt. Persoonsgegevens zijn gegevens die u identificeren of die iemand in staat kunnen stellen om u te contacteren, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere niet-openbare informatie die verband houdt met dergelijke gegevens. Deze privacyverklaring geldt voor alle door Transatel geleverde diensten.

 

Informatie die wij verzamelen

Dit privacy-beleid geeft aan op welke manier Transatel de door Transatel beheerde en/of verwerkte persoonsgegevens moet gebruiken, delen en beschermen. Download de PDF hier.

 

Kennisgeving van Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring op eender welk moment te wijzigen. Daarom raden wij u aan deze regelmatig te herlezen. Als wij beslissen deze privacyverklaring op eender welke materiële manier te wijzigen, dan melden wij dit hier aan u of per e-mail, of via andere wegen, opdat onze gebruikers altijd zouden weten welke informatie wij verzamelen, hoe we deze gebruiken en in welke eventuele omstandigheden we deze informatie vrijgeven. In alle gevallen vormt uw voortdurend gebruik van eender welke Site of van onze producten en diensten een tegenprestatie en uw bindende aanvaarding van dergelijke wijzigingen.